Hop til hovedindholdet

JCI Horsens logo

JCI Horsens - ENORM Insektmad


Dato og tid

Onsdag d. 13. marts 2019 kl. 17:30 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 12. marts 2019 kl. 19:15

Sted

Hotel Pejsegården, Søndergade 112, 8740 Brædstrup Hotel Pejsegården
Søndergade 112
8740 Brædstrup

JCI Horsens - ENORM Insektmad


Arrangementsbeskrivelse

På marts måneds afdelingsaften får vi besøg af Jane Sam fra ENORM.

ENORM arbejder med at udvikle og producere fødevarer med insekter.
Insekter er fremtidens proteinkilde. De skal være en del af vores fødevarer, fordi de er miljø- og klimavenlige, sunde, og smager godt. 

ENORM ønsker at sprede budskabet om insekters fordele som animalsk proteinkilde og gøre det nemt for forbrugeren at få en bid af fremtiden. Den gode historie skal fortælles så vi kan få flere til at spise insekter. Dermed kan vi nedbryde den kulturelle barriere overfor at se dem som en del af vores fødevarer. På sigt skal insekter indgå som en ingrediens til produktion af fødevarer.

Visionen er at substituere store dele af de mere miljøskadelige proteinkilder fra fx rødt kød med proteiner fra insekter.

På afdelingsaftenen vil vi få indblik i både produktionen og udviklingen af ENORMs produkter, og der vil også være smagsprøver.

Læs evt mere om ENORM og få inspiration til insektmad her: http://www.enormfood.com

Aftenens program:

17.30 - Ankomst og netværk
18.00 - Spisning
19.00 - Afdelingens halve time inkl komité afrapportering
19.30 - Oplæg v/ Jane Sam fra ENORM
21.00 - Vi skylder insekterne ned med en netværks øl/vand


Medlemmer af JCI Horsens er automatisk tilmeldt


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >