JCI Horsens

Be Inspired. Netværk - Inspiration - Hygge


Dato og tid

Fredag d. 7. september 2018 kl. 14:30 til 18:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 6. september 2018 kl. 17:30

Sted

Casa Arena - VIP Loungen
Langsmarksvej 59
8700 Horsens
Denmark

Arrangør

JCI Horsens
+45 60818797
events@jcihorsens.dkBE INSPIRED
Netværk – Inspiration - Hygge

Vær med til at slutte ugen af med manér, når JCI Horsens i samarbejde med AC Horsens inviterer til nogle inspirerende timer fredag d. 7. september.

Eftermiddagen vil byde på  masser af netværk og spændende indlæg om at lede opad, lede udad, lede nedad, lede effektivt, lede teams, og ikke mindst – at lede sig selv.

Vi har inviteret tidligere Siriusmand, Jægersoldat, eventyrer og instruktør i TV2-serien Korpset Erik B. Jørgensen forbi Horsens til at give et indlæg om effektiv ledelse og det at få det bedste frem i andre. Med udgangspunkt i sine mange eventyr og ekspeditioner giver Erik B. Jørgensen sit syn på, hvordan som leder formår at trække det bedste frem i andre mennesker, også når man som leder selv er under pres.

Annette Klausen Bengtsson slår også vejen forbi og strør om sig med guldkorn om, hvordan man som mellemleder bedst agerer i et minefelt af ”plejer” og beslutninger, som er taget andre steder.
Annettes mission er at skabe modige mellemledere, der mestrer deres udfordrende disciplin med mod, overblik, menneskelig indsigt og strategisk fokus.  Er du ikke mellemleder, så glæd dig alligevel - oplægget er relevant for både mellemlederen, topchefen og den menige medarbejder, da det giver stof til eftertanke hos alle parter.

Er du lige så spændt, som vi er? Så prik din kollega, medarbejder, ven, chef, medstuderende eller forretningsforbindelse på skulderen, og arrangér, at I skal til BE INSPIRED fredag d. 7. september kl. 14.30-18.00.

Praktisk:

Dato: 7. september 2018 kl. 14.30-18.00. Der er ankomst og netværk fra 14.30-15.00 - Første foredragsholder går på scenen kl. 15. 

Sted: Casa Arena, VIP Loungen, Langsmarksvej 59, 8700 Horsens

Pris: 150 kr.

Hvem: Arrangementet er åbent for alle der er nysgerrig på at møde nye mennesker og elsker at høre spændende historier, inspirerende indlæg og nyder at slutte ugen af i godt selskab.


OM JCI Horsens:

JCI Horsens er en frivillig netværksorganisation for unge mellem 18 og 40 år. Omdrejningspunktet for vores aktiviteter er udvikling. Både den personlige og den faglige udvikling – og midlet er learning by doing. Årsagen er simpel. Vi tror på at man bedst udvikler sig ved at kaste sig ud på lidt dybere vand end man plejer og få erfaringer og læring ved at prøve tingene af i praksis.
I JCI Horsens mødes vi én gang om måneden til netværk, krydret med arbejde i projektgrupper, deltagelse på kongresser, workshops, masterclasses og meget andet. JCI Horsens har i år 60 års jubilæum, og er faktisk den 2. ældste JCI-afdeling i Danmark.

Be Inspired er én af måderne vi ønsker at fejre jubilæet – for det at netværke på tværs giver så uendeligt meget værdi – og vi vil gerne støtte op om spændende netværksarrangementer i Horsens.

JCI Horsens er del af en verdensomspændende organisation, og på verdensplan har vi over 200.000 medlemmer fordelt på 5000 lokale afdelinger.

Om AC Horsens:

AC Horsens  er byens fodboldklub, der ligesom JCI også værner om netværket i byen blandt andet gennem AC Horsens Handelsnetværk, der har over 110 erhvervsfolk repræsenteret. Fokus er på at skabe et godt netværk mellem netværksdeltagerne, personlig udvikling og muligheden for mere business.

Siden 2010 har AC Horsens haft fire-fem succesrige netværksgrupper, der har skabt nye forretningsforbindelser og øget vækst for vores sponsorer. I grupperne har du mulighed for at møde nye, potentielle kunder og samarbejdspartnere og udvide dit netværk.

Hver netværksgruppe består af 25-30 personer, der alle har fokus på handel, netværk og vidensdeling.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

JCI Horsens
+45 60818797
events@jcihorsens.dk